//VELKOMMEN TIL MIG OG JER//

//VELKOMMEN TIL MIG OG JER//

HVORFOR BLOGGE?

Jeg har oprettet en blog på Bloggers Delight. Der er mange grunde til hvorfor jeg har valgt at oprette denne blog. Mine forældre opfordrede mig til det, og efter har jeg så overvejet tanken i en periode. Jeg er helt vildt med at lade mine tanker flyde ud, i en stor tankestrøm. Placere det et sted hvor det gør nytte, give noget videre. Jeg vil gerne opnå at give inspiration, og nyttige ting som i læsere kan tage med ind i jeres hverdag. Jeg elsker at bruge tid foran min computer, det at udrette noget. Jeg har en passion.
Egentlig er jeg ofte introvert, og får ikke rigtig slynget de ting ud jeg gerne vil eller bare det at kaste mig ud i ting der er nyt. Jeg tror det at blogge for mig vil blive, et stort frirum fuld af muligheder og kreativitet. Udfolde alle de tanker og gode idéer jeg får kan jeg samle et sted tilgængeligt for alle. Et sted der skal være et frirum for alle, et sted at hente gode råd. Alt det vil jeg meget gerne opbygge og opnå med bloggen. I skal kunne føle jer trygge med mig, og omvendt vil jeg være tryg ved jer.

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Amalie Kristine Bak og jeg er 17 år, jeg skal til at afslutte mit tredje år på efterskole. Jeg bor i en lille by der hedder Fåborg som ligger nær Esbjerg. Jeg bor sammen med min Mor(Helle), min far(Henrik), og mine 3 små søstre(Emma, Sara og Tenna). Jeg har også en storebror som er flyttet hjemmefra. Til sommer flytter jeg selv til Århus og slår mig ned sammen med en ven fra efterskolen.
Efter sommerferien starter jeg på en uddannelse der hedder ”Eventkoordinator” i Århus. Jeg er vild med at være kreativ, og udfolde mig på alle tænkelige måder. Jeg elsker at skrive, og bare at skrive ting ned. I min fritid dyrker jeg min dejlige interesse for tøj(bruger alt for mange penge), men også min passion for musik og underholdning. Jeg synger meget, og indspiller diverse sange en gang i ny og næ. Jeg forventer ikke at skulle kunne leve af musikken, men måske en branche inden for underholdning og tv. Jeg har rigtig mange drømme om min fremtid, og massere af ting jeg føler jeg skal nå. Men lad os tage en ting af gangen. Du har jeg en blog, og det lader jeg det blive et stykke tid!

Håber i fremover vil følge med. Min blog vil som i beskrivelsen bestå at indlæg omkring: Mode,beauty, min hverdag og det der hører dertil.

Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//VELKOMMEN TIL MIG OG JER//