//VELKOMMEN TIL MIG OG JER//

//AFSLAPNING – ÅRHUS TUR//

 Idag var jeg på ”shoppe” tur i Århus, sammen med en veninde fra min skole. Da gallaaftenen står for døren og jeg stadig ikke har fundet en kjole(ups), så er jeg en meget presset dame. Jeg er altid for sent ude, og ender i stress med sådanne ting, typisk mig.  Vi tog afsted omkring 13:30 fra Odder og med tog mod Århus H. Vi begyndte i Bruuns galleri, og bevægede os ligeså stille ned mod strøget. Det er typisk, når man endelig har brug for noget tøj(og det ikke bare er mit Shop-Aholic-Gen der snakker) så har de intet. Vi prøvede kjoler i 8 forskellige butikker og ingen havde noget nyttigt. Øv bøv, men har en nødløsning som er Asos. Hvis jeg ikke finder en kjole i løbet af ugen, må min ynglings ”web-store” ligge inde med et eller andet.

Da jeg samtiddig er stresset af eksamens forberedelser, er det utrolig afslappende at være på tøsetur, og efter side i solen ved den flotteste lille å. Blandet andet også der billederne er taget. Må bare huske at pleje mig selv lidt ekstra de kommende stykke tid. Der kommer et indlæg op med outfit billeder imorgen formiddag på bloggen.

Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//VELKOMMEN TIL MIG OG JER//