//AFSLAPNING - ÅRHUS TUR//

//STRESSET – FØLELSESLADET//

HEJ BLOGGEN

Jeg undskylder for at der ingen opslag er blevet lagt op den sidste uges tid. Da det også er min opstarts periode med bloggen, er det lidt ærgerligt. Den sidste uges tid har været et stort kaos, en blanding af flere hårde eksamener og flere private stride. Jeg har derfor haft brug for at lukke af for nettet, mine med mennesker og det at være social på efterskolen. Jeg kunne mærke på mig selv, min krop at jeg skulle slappe af inden klappen gik helt ned. Samtiddig med mine små stride med nogle venner, er det ved at være de sidste dage på skolen og dermed tid til farvel. Det sætter gang i en helt masse følelser, da har gået på den efterskole i 3 år på næste lørdag. Det er alt for vildt at tænke på. Jeg er vokset som person og som menneske. Jeg har lært sindsygt meget, både om mig selv men også om den fremtid jeg gerne ville bane vejen til. Jeg uddybe disse følelser meget mere i et indlæg jeg laver imorgen, måske med en video? Uhh first V-log, glæder mig til at begynde at blogge flere gange dagligt til jer der følger med. Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//AFSLAPNING - ÅRHUS TUR//