//STRESSET - FØLELSESLADET//

//ET HELT NYT LIV//

Hej Bloggen!

Jeg har været meget passiv på bloggen i meget, meget lang tid! Det må i undskylde, og endda lige i min opstarts periode..:-( Men nu starter vi på ”NY”.

NYT NYT NYT NYT NYT NYT

Det er ord der laver den perfekte overskrift for mit liv i øjeblikket. D.27 Juni stoppede jeg mit tredje år på efterskole, hvilket var rigtig hårdt. Jeg var kun 14 år da jeg startede der i 8.klasse, og nu er der kun et halvt år til jeg bliver 18? Tiden er gået så stærkt, føler kun lige jeg var startet, som om det hele forsvandt på få sekunder. Ligesom en drøm. Det hele er en kæmpe omvæltning for mig, og har haft en del besvær med at få mig nye vaner og ikke mindst vænne mig af med de gamle. Det hele forsvandt på et split sekund, som at se en bunke sand sive igennem sine hænder. Der er rigtig mange mennesker der har gået ind og ud af mit liv de sidste 3 år, og der har været så mange nye ansigter hver sommer. Det kan ikke beskrives hvad et/flere efterskole ophold kan gøre ved en person. Man bliver modnet på en meget anderledes måde end i folkeskolen. Jeg føler mig mere klar til at blive voksen end  nogensinde før. De har givet mig det sidste skub inden jeg rigtig skal ud og forme mit eget liv. Som skrevet det hele er en kæmpe forandring af min hverdag, og mig selv. Det hele er nyt. Nyt er også godt, tror bare jeg skal igang med noget skole forhåbentlig og ved hjælp af det kommer godt forbi efterskole savnet.
Mine venner er også over 100 kilometer væk lige pludselig, før boede de lige ved siden af mig bag min væggen. Jeg har desværre ikke så meget kontakt med mine gamle venner mere efter alle de år, men håber på at jeg hurtigt får dannet mig en ny og ligeså god omgangskreds som i Odder.
Min optagelse på Event-koordinator uddannelsen, er gået lidt i koks på grund af en masse nye regler inden for uddannelsen. Derfor er jeg ikke helt sikret skolegang efter ferien alligevel..så det er meget frustrerende, ikke at kunne regne med noget endnu. Det hele har egentlig været et kæmpe kaos, men vil fra nu af få taget mig sammen til at passe bloggen og dyrke mine fritids interesser mere end hvad jeg har gjort, de foregående uger. Jeg må tage det hele lidt efter lidt, og stille få styr på rodet i alle mine planer. Bare det at få skrevet det ned virker helt klart mere overskueligt i hovedet også, så tak til bloggen. Imorgen tager jeg nogle New-in billeder. Jeg har haft nogle store shoppe indkøb og fund som jeg vil dele med jer! Udover det har jeg planlagt en masse gode indlæg. Så hvis nogle af jer der hopper forbi og læser dette, har en mega god idé til et godt indlæg eller andet som jeg kunne lave, så skriv det endelig i kommentaren!

Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//STRESSET - FØLELSESLADET//