//ET HELT NYT LIV//

//INSPIRATION – SHOPPELISTEN//

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

 

HEJ BLOGGEN

Mandag og Tirdag har stået på hårdt slid og arbejde. Før sommerferien fik jeg et sæson job i Legoland Billund Resort, og har arbejdet på fuldedrøn næsten hverdag i alle uger af ferien. Det hårdt arbejde at beskæftige og lege med så mange energiske børn i så mange timer af gangen, men at få løn for nogle gode fægte kampe, skal jeg vist ikke klage over! 😉

Det var egentlig ikke det indlægget skulle handle om. Jeg har ovenstående lavet en lille smagsprøve på ønsker på min SHOPPELISTE. jeg har efterhånden en del mønstret og farvet tøj i mit skab, og tænker jeg godt kunne bruge noget basic. I denne omgang er det så bare lige sko jeg fandt frem til jer. Er helt vild med det lidt afslappede street, men stadig et feminint touch. Jeg går op i de små deltaljer og er i sær vild med nr.1 og nr.2, når næste løn står på kontoen bliver der købt godt ind. Imorgen kommer der en månedens favoriter indlæg. Jeg er igang med at finansiere mig et nyt kamera, men indtil da må kvaliteten nok skuffe en smule, den må i lige tage med! Igen hvis i har nogle gode idéer til indlæg så skriv endelig i kommentaren!

Bliv hængende, det bliver kun bedre og bedre. VI SES!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//ET HELT NYT LIV//