//INSPIRATION - SHOPPELISTEN//

//STOPPER OP – TÆNKER LIDT

indlæg stopper op

For 3 måneder siden, startede jeg den her blog. På det tidspunkt, vidste jeg nok ikke helt hvad mit formål var med den. Det så bare så nemt ud, og fra min vinkel ikke specielt tidskrævende. Men blot en dejlig hobby. Jeg tog gruelig fejl, det tager meget lang tid at få tingene på benene, og finde den rigtige inspiration. Jeg har brugt bloggen meget få gange, og det er meget ærgerligt.

Jeg har været lidt i en bobbel siden jeg stoppede på efterskole. Jeg har skulle finde mange nye vaner og falde til ro i mine nye omgivelser. Jeg synes efterhånden jeg er ved at have en god rytme, overskud. Jeg får stille og roligt styr på alle mine halvfærdige projekter. Den næste på listen er bloggen her. Jeg har nu fået overskud, og tid til at presse det ind i min hverdag. Jeg har ikke en fritidsaktivitet som så mange andre, men nu vil jeg gøre dette til min. I starten tror jeg måske også jeg var bange for at blive dømt, at blive set underligt på eller få dumme kommentarer. Der har ikke været nogle, nok også fordi min aktivitet og udbredelse ikke er særlig stor (endnu). Som sagt, tingene er ved at vende. Alt sammen til det positive, og jeg smiler. Jeg har det godt. Her den anden dag på arbejdet, skulle jeg smide nogle gamle skoæsker ud fra ESPRIT. Hvor jeg opdagede at nede i kassen står der med stort:
”If you feel good, you look good.”

Det satte faktisk en del tanker igang i mig. Jeg tror mange grunde til man(jeg) ikke kan finde overskud, eller falde til ro i sig selv og sine omgivelser. Måske bunder i at man ikke acceptere sig selv, sine behov og hvem man er. Jeg har været igennem en kæmpe forandring inde for de sidste 3 år, og først nu falder jeg til ro i det hele. Jeg kan sige nu jeg acceptere hvem jeg er, og at det skal jeg være stolt af. Jeg har det godt, og dermed kan folk udefra og se du har det godt. Ved ikke helt præcist hvad min pointe skal være. Måske bare at hvile i sig selv, accepter DIG og at du er okay. Fald til ro, få styr på de ting der ligger og hæmmer dig i at slappe af. Til sidst en undskyldning til dem der måske havde lyst til at følge med her på bloggen, hvor jeg har været ubeskriveligt passiv.

Det er for alvor nu at, mit nye jeg folder sig ud. Og jeg tror jeg er klar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//INSPIRATION - SHOPPELISTEN//