//PERFECT LOOK FOUNDATION//

//VINTER TØR HUD – 5 GODE RÅD//

Hej Bloggen!

Nu er vinteren efterhånden ved at være over os, og temperaturen falder. Det kan for mange resultere i tør hud. Jeg har i forevejen tør/sart hud, og skal passe på med hvilke produkter jeg bruger. Så jeg tænkte jeg ville dele ud af min viden, og give jer 5 gode råd:

 

  1. Sørg for at rense din hud rigtig godt, både morgen og aften. Hvis du i forevejen har sart hud, så pas også lidt på med make-up’en, da det kan være med til at tørre huden ud.
  2. Brug fugtgivende ansigtsmasker 1-3 gange om ugen. Jeg kan personligt anbefale at bruge Comwell Spalosophy Moisturizing Face Mask, da deres produkter kan anvendes til sart og tør hud, og giver masser af god fugt til huden. Mens den samtiddig fjerne urenheder.
  3. Find dig en god dagcremé, som sørger for at holde din hud fugtig, blød og frisk hele dagen, da din hud er ekstra sart og tør i vinter sæsonen. Jeg bruger selv Comwell Spalosophy Moisturizing Face Cream, og den fungere fantastisk på min hud. Jeg kan også anbefale Levevis Dagcremé til tør hud. Den er super god, og giver masser af god fugt til huden.
  4. Jeg bruger også en øjen-gel fra Magasin Nord serien, som også er rigtig god til at friske sit ”trætte” ansigt op om morgenen.
  5. Til sidst så er det altid en god idé at have en god læbepomade med i tasken, eller bare til at tage på om morgenen. Jeg er personligt vild med Mentholatum Lib Balm, du kan købe den næsten over alt, og er super god da den ikke indeholder vand. Det er vigtigt om vinteren at din læbepomade ikke indeholder vand. Hvis din læbepomade indeholder vand, kan du risikere i det frosne vejr at dine læber sprækker eller bliver meget tørre. (Da vand det fryser).

Håber dette kunne være til en hjælp for nogle, synes selv jeg nogle år har haft problemer med at finde nogle gode produkter. Så det er min guide til sund og smuk vinterhud.

Links til produkter, findes i teksten

XOXO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//PERFECT LOOK FOUNDATION//