//TRENDS - MINE BASIC FAVORITTER//

//BLACK FRIDAY – WEEKEND HAUL//

Black Friday var igår, og jeg er en af dem der var hindret i at komme afsted. Men heldigvis er der mange online webshops der holder Black Weekend. Det vil altså sige hvis du ikke nåede at få fat i nogle af de gode tilbud igår, så skynd dig ind på din ynglings website.

Jeg har idag haft tid til at tage ind på strøget i Esbjerg, og havde faktisk der ingen idé om at butikkerne der også havde Black Weekend. MEGA FEDT!
Jeg fik fat i nogle gode ting, som jeg manglede rigtig meget. Det var ikke det helt ”store” indkøb.

Jeg fik fat i et par rigtig fede ripped boyfriend jeans, som helt klart kommer til at blive nogle af mine favorit jeans. De var fra Vero Moda, og i vil slet ikke forstå prisen….. 25 kr kom jeg af med, for et par helt vildt lækre jeans. Det var slet ikke til at fatte! Oven i det fik jeg også købt et par mørkeblå basic denim jeans, som også var fra Vero Moda til blot 100 kr. Da jeg ikke er særlig høj (160 cm) har jeg ofte svært ved at finde bukser der sidder godt, og har den rigtige længde. Blev så glad da jeg så fandt de 2 par. Det var egentlig lige det eneste tøj jeg købte, da jeg for ikke så længe siden var ude og shoppe.

Udover bukser, fik jeg købt mig nogle make-up holdere. Har længe ville købe nogle, og ved virkelig ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før??….MEN, er så glad for jeg endelig gjorde det. Jeg købte dem i Søstrene Grene til 20 kr stykket. De har virkelig sat orden i make-up’en, hvilket er virkelig dejligt, og kommer til at gøre det lidt nemmere om morgenen. At prisen så var 20 kr, var også bare dejlig overkommelig. Da jeg havde regnet med at skulle give en del mere.

// Jeg ville have taget nogle billeder til jer, men jeg har fået smidt min SD-kort et sted jeg ikke ved….Men de kommende gange jeg giver jer et haul vil jeg tage billeder!

Har købt meget tøj den sidste måneds tid, men købte det løbende så har ikke lige et overblik over det nu. Men vil prøve og få det samlet, og lave et haul til jer.

Resten af weekenden står på hygge, og en hel del lektier…..Øv, men så kan jeg glæde mig over at imorgen er det den 1. søndag i advent! Wuhu, elsker jul over alt på jorden og er nok min ynglings højtid. Håber i hygger jer, i denne herlige weekend!

XOXO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//TRENDS - MINE BASIC FAVORITTER//