//WINTER - WANTS//

//TRENDS – MINE BASIC FAVORITTER//

Hej Bloggen!

Nu har jeg lagt et par collager op, som repræsentere nogle forskellige trends. Derfor tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg fortæller om nogle de altid gode basic trends, jeg selv er vild med:

1. Jeg er helt vild med læderjakker. De kan peppe det mest kedelige outfit op, og så kan den styles med mange forskellige looks. Jeg har selv nogle stykker i både brun og sort, og bruger dem meget ofte. Det er en trend der ikke ”dør”, og er altid et stort hit. Et af de klart essentielle items at have i sin garderobe.

2. Jeg er helt vildt med rullekraver. En helt vildt fed måde at peppe den normale ”langærmede” trøje op, med bare ekstra høj krave. For mig er det et must at have i sin garderobe. Selv hvis trenden ”dør” en dag, vil jeg bestemt ikke skamme mig over at have en på!

3. Skjorter i alle former og farver. Rigtig fedt item, og kan styles på så mange måder og passer (igen) også til rigtig mange forskellige looks. En god basic at have i garderoben, da den kan bruges til både hverdag, og festlig anledning.

 

Hvis ikke allerede ejer nogle af de ovenstående items. Skal i bestemt gøre jer selv den tjeneste at skaffe dem til jeres garderobe!

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//WINTER - WANTS//