//INSPIRATION - NYT//

//Kørte galt igår..//

 

Hej bloggen!

Jeg kørte GALT i nat….. Det var meget uhyggeligt, og ubehageligt sådan som tingene pludselig kan være ude af kontrol. Det er ikke første gang. Det er sket ca. hver nat de sidste par uger. Heldigvis er det også bare nogle voldsomme drømme. Så bare rolig, jeg er uskadt, men jeg har det meget ubehageligt og underligt omkring jeg drømmer det så ofte, og i øjeblikket hver nat. Jeg er sådan en der tror på, at mine drømme har noget at gøre med min underbevidsthed og ikke mindst mine følelser/tanker. Måske prøver drømmen at fortælle mig noget?

Hver nat har min drøm en eller anden handling, som til sidst ender ud i en flugt. Jeg sætter mig i bilen/eller sidder ved siden af en der kører. Jeg kører rundt i uendelighed, og drejer ned af sidegader, kører hen over marker, osv. Men drømmen slutter ved at jeg kører galt, og vågner med et set. Jeg har prøvet selv at komme op med nogle ting, som drømmen kunne betyde, men kunne ikke rigtig finde en forklaring.

Jeg snakkede med min veninde Siff, og fortalt omkring drømmen/drømmene jeg har haft. Hun tror også på det med at drømme har en betydning, for ens mentale helbred eller ”statement”. Hun synes drømmen lød meget mærkelig, og hun har ikke selv prøvet noget lignende. Vi prøvede så at søge lidt rundt på nettet, omkring drømme betydninger. Vi fandt forkellige andre der havde drømt det samme, og fundet betydningen.

At kører i bil eller sidde bag rattet, betyder at man er på vej mod noget, og at man skal finde ”vej i noget”. Jeg er lige fyldt 18 år, og er jo derfor ”voksen”, hvor en masse ”voksen” ting og ansvar medfølger. Jeg er meget forvirret omkring hvor jeg havner, når jeg en gang skal igang med mit liv på egen hånd.

Derfor tror jeg at drømmen, betyder at jeg er ved at finde den rigtig vej for mig selv. Altså hvad der er rigtigt og forkert. Som jeg skrev tidligere, kørte jeg i nogle af drømmene væk fra vejen, der hvor bilen hører til. Som nok betyder at jeg afprøver forskellige ting i den måde jeg lever på, og vil leve på i fremtiden. Kan lige så vel også betyde at jeg er på afveje, omkring hvor jeg egentlig skal være. Der sker mange ting omkring mig i øjeblikket, og jeg har en del beslutninger og ting jeg skal tage stilling til. Både omkring uddannelse, men også omkring ”mig selv”. Men i bund og grund betyder drømmen, at jeg er voksen, og snart skal på egen hånd og at der vil forud for det ske en masse prøvelser.

Jeg har bare generelt altid drømt meget, både om ligegyldige ting, men også betydningsfulde ting. Synes det er fascinerende, hvordan drømme udfolder sig af ens følelser, tanker, ens frygt osv.

Har i haft drømme, som er kommet igen og igen?

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//INSPIRATION - NYT//