//Kørte galt igår..//

STATEMENT

statement

1.Fedora Hat With Wide Band//2.Deep Turn Up Beanie//3.Triba Loose Pants//4.Denim jacket with borg lining//5.Sweat Top with High Neck

 

ATM (at the moment)

Den seneste periode, har nogle af ovenstående trends sat sig fast hos mig. Nogle af dem var jeg ikke den store ”fan” af i starten, men det har ændret sig må man sige. Jeg er helt vil med ”trompet”/wide leg bukser, da jeg synes det ser vildt elegant og feminint ud. Er bare helt vildt med at 70’er/80’ernes stil er blevet så populært! Moden dengang fascinere mig rigtig meget, også fordi mit indtryk er at det var nogle fede år tier.

Jeg var også skeptisk omkring både den ”opdaterede” denim jakke, og hatten(den som ses ovenstående). Nogle trends har jeg svært ved at hoppe på, og de var nogle af dem. Men nu har jeg set det lidt an, og fået meget inspiration af andre bloggere, og veninder. Jeg er blevet overraskende vild med begge trends! Hvis man ”styler” det op med de rigtige ting, så synes jeg man kan få nogle fantastiske looks ud af det!

For ca. 1,5 år siden var jeg i praktik hos et tøj-design firma. I den uge jeg arbejde der, fik jeg hemmelige koder til diverse mode ”baser”, og adgang til forskellige hemmelige hjemmesider for designere over hele verden. Der kunne man se trends, som ville komme til at hitte, en del år frem. De ovenstående var nogle af dem. På det tidspunkt jeg læste det, tænkte jeg bare det kommer nok ikke til at ske. Det der hittede for 1 år siden, er jo lidt langt fra der hvor vi er nu. Det mere løse, og afslappende er jo en kæmpe del af tidens mode.

Jeg er meget inspireret i øjeblikket, af de trends som er fremme. Og skal helt sikkert ud og have fat i ovenstående items. Var skeptisk før, men nu skal de altså bare hænge i mit skab inden længe!

Er der nogle trends i, især er helt vilde med? Eller bare hader?

 

XOXO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Kørte galt igår..//