//FAVORITES & FAILURES OF THE MONTH//

//UPDATE//

Hej bloggen!

Det er igen, igen et stykke tid siden jeg har lagt noget op. Men der er sket rigtig meget på de 2 uger, jeg har været væk!

SKOLEN:

Jeg har fået flere 12’taller, og meget ros. Haft travlt med lektier, afleveringer og med at læse op til min kommende terminsprøve i næste uge….Puha..
Jeg glæder mig helt vildt til at få det overstået, og bare komme godt ud på den anden side. Jeg forventer egentlig en ret god karakter, og et godt resultat. Har lært rigtig meget på det halve år på HF…Even though; at man siger HF er meget afslappet. DET ER DET IKKE!

MIG:

Jeg har fundet rigtig meget ro i min hverdag, og fået løsnet op for en del personlige ting. Jeg har fået struktureret min hverdag så jeg har meget mere tid til mine interesser! MEGA FEDT. Har indhentet en masse ting, og gjort alle mine ”ikke færdige” projekter færdige, hvilket så resultere i at jeg har mere tid i min hverdag nu = Mere tid til jer!
Bloggen betyder ret meget for mig, selvom at jeg stadig bare er en ”frø” herinde. Men det kommer med tiden. Selvom jeg slet ikke kan vide om nogle læser med, så synes jeg det er rigtig fedt og en ret fed måde at dele ting på ved at blogge. Så hvis i læser dette, kan jeg garantere at i ikke vil fortryde at læse med fra nu af. Det bliver super fedt!

BLOGGEN:

Bloggen får en del omstrukturering, en masse nye tema’er og emner. Som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg har planlagt en masse gode ting til jer, og håber i vil følge med! Jeg vil i løbet af det næste stykke tid ændre bloggen lidt, både udseende, og layout. Men kun til det bedre. Jeg har nu fundet et midlertidigt kamera, som jeg kan bruge til bloggen, så der kommer en masse nye billeder op, af alle de ting jeg går og laver! Jeg glæder mig helt vildt til denne nye periode, er fuld af inspiration, gode idéer og masser af god energi!

Håber i har haft det godt – selvfølgelig har i det!
Vi ses snart!

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//FAVORITES & FAILURES OF THE MONTH//