//UPDATE//

//10 TING OM MIG//

Hej bloggen!

Som overskriften siger, vil jeg skrive 10 ting om mig, som både er lidt mærkelige og sjove. Det vil jeg gøre hver mandag, en slags ”10 ting”. Så LÆS MED!

 

  1. Jeg har aldrig slået en bøvs…Hvilket lyder meget mærkeligt, mine forældre har aldrig hørt mig bøvse, heller ikke som spæd?!?. Håber jeg en dag for lov til at, opleve den prestige fyldte oplevelse at slå en bøvs…
  2. Jeg er 158 cm ”høj”. Mildest sagt er jeg virkelig en lille sjæl, og ofte kaldt en dværg. I de små klasser var jeg altid den højeste, men pludselig voksede alle mig over hovedet..
  3. Jeg spiller guitar og synger. Jeg syner og spiller hele tiden, og kan slet ikke lade være. Det er en af mine ynglings hobby’er og sådan har det været fra lille. Guitaren er jeg startet med at spille på for godt et halvt år siden, men har lært det ret hurtigt!
  4. Mit ene ben er lidt længere end det andet..Men vi snakker lige omkring en 0,3-0,5 cm. Det er ret så normalt for os lidt små mennesker, siger min læge. Nu må i ikke få et billede af at jeg er sådan en lille krøbling, man kan ikke se det når jeg går overhovedet. Men sjovt alligevel!
  5. Jeg er afhængig af tøj, og shopping…Rigtig dårlig ting at være afhængig af, men heller det en så meget andet(stoffer, you name it). Men det koster penge pungen!
  6. Jeg er meget ustruktureret, og har ikke rigtig styr på så meget. Som til tider ikke kommer mig selv til gode! Men det er altid godt at være lidt flyvsk.
  7.  Jeg elsker at male – men mest abstrakte ting.
  8. Jeg elsker min familie! De betyder alverden for mig, og ville ikke kunne klare den ”store” verden uden dem!
  9. Jeg går i fitness 3 gange om ugen.
  10. Jeg er en meget passioneret person. Når jeg sætter mig for noget, så gør jeg det, og stopper ikke med det før jeg har fuldført mine mål.

 

Håber i føler i kender mig bare en smule mere nu. Både de mærkelige ting, de andre basale ting omkring mig og min personlighed.

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//UPDATE//