//TODAY I WANNA WEAR//

//AT BLOGGE+UPDATE//


Hej bloggen!

skrive maskineJeg har idag haft en del alenetid, grundet terminsprøve + tidligt fri. Så har haft en af de dage hvor man ikke snakker så meget med andre, ved jeg ikke om i kender. Jeg har nogle dage hvor jeg tænker hold da op, jeg har slet ikke sagt noget hele dagen, men bare haft en lang tanke strøm kørende i mit lille hoved. Det har været om alt og intet i dag, mest matematik…..Terminsprøve wuhu! Update på det, jeg har svaret på alle opgaverne så min chance for at gentage 12’tallet i matematik er i god jord!

Nååår, det var slet ikke det som dette indlæg skulle handle om. Jeg har tænkt meget fortiden omkring hvordan jeg vil have bloggen ser ud, hvad der skal stå, hvad jeg skal ligge op og hvordan jeg skal bære mig ad med at komme i søgelyset. Altså også hvordan jeg fanger nye læsere til bloggen, det kan nemlig være lidt svært at have en fornemmelse for hvor mange der følger med. Men i hvert fald har jeg tænkt meget over hvad det egentlig vil sige at blogge, og hvordan man passer ind i blogging netværket.  Jeg synes selv det fungere som en form for ”dagbog”. På den måde at man jo opdatere både om sit liv, men også om alt man interessere sig for. Man blotter sig for internettet, og kan kun stå med åbne arme, håbe på nogle følger med. Man skal kunne turde flytte grænser, man skal fange menneskerne, og hvordan man gør det er jo lidt svært at sige. Men handler nok om at præsentere sit ”produkt” på den gode måde, ved at f.eks. finde de gode overskrifter der henter opmærksomhed, uden at det selvfølgelig er for over dramatisk….Men lidt drama kan vi alle lide ikke sandt? Jeg har tænkt meget over hvordan jeg vil prøve at promovere min blog, så den rammer lidt flere end lige dem som kender denne hjemmeside/blogger netværk. Jeg arbejder stadig på hvordan jeg vil have bloggen skal ende med at se ud. Men også hvordan jeg tilpasser indholdet på min blog så det får en lille rødtråd, som f.eks. at lave bestemte indlæg på dagene i ugen, så folk kan forvente at følge med i det de vil, og måske trække nogle læsere på det. Jer der læser med i må meget gerne komme med ris/ros, er helt åben for forbedring, eller bare at få bekræftet mig i hvad der fungere på bloggen. Så smid en kommentar med det samme, hvad vil i se og læse! Jeg er KLAR på alt hvad i skulle bringe!

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//TODAY I WANNA WEAR//