//CAFÈ MED CARO//

//WELCOME BACK//

Follow my blog with Bloglovin
Hey Friends!

 

BACK ON TRACK INDLÆG

 

 

Det er meget, meget, meget……Længe siden jeg har opdateret her på bloggen. I det hele taget var jeg i flere perioder elendig til at få uploadet her på bloggen. Mange kiggede faktisk med på min blog på et tidspunkt, men nu har jeg ikke uploadet noget i mange måneder…Hvilket jeg selv er ret frustreret på mig selv over! Får at slå det fast, så startede jeg bloggen fordi jeg elsker at skrive, og dele ud af mit liv. Jeg har haft nogle år med masser af forandring i mig selv, og i mine omgivelser. Hvilket jeg også har skrevet lidt om i et tidligere indlæg..MEN jeg er kommet på plads nu, på plads i mig, og på plads hvor jeg er lige nu. Dermed ikke sagt jeg ikke har travlt til tider, men sådan har vi det vel alle sammen! – Det vil bare ikke komme til at påvirke bloggen i den grad, som det ellers har gjort tidligere! Det vil også sige at jeg har fået en del mere overskud til at kunne dyrke mine elskede interesser, og at dyrke bloggen er en af dem. Jeg ved at jeg nok har tabt mange af dem som har haft fulgt med, da jeg jævnligt uploadede.

MEN jeg synes vi glemmer alt det, for det er egentlig ikke så væsentligt mere, fordi jeg starter igen! Jeg har oprettet diverse sociale medier – til gavn for at sprede budskabet fra min blog, og skabe mig selv et større netværk….Selvfølgelig også for at få fat i nogle dejlige læsere! De steder i kan følge mig, vil jeg nok offentliggøre når bloggen ligeså stille kommer BACK ON TRACK! Det vil i selvfølgelig også høre mere om i et indlæg, når tiden kommer dertil!

 

Jeg håber i er ligeså friske på at følge med, som jeg er på at underholde, og inspirere jer! Så er der ikke andet end at sige – Vi ses snart!

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//CAFÈ MED CARO//