//WELCOME BACK//

//HOW TO FOLLOW//

Hej bloggen!

 
Hvis i læste gårdagens indlæg, fortalte jeg lidt om at jeg ville oprette diverse sociale medier. Det vil jeg gøre for at det bliver nemmere for jer at følge med på, hvad der sker på bloggen, og for at i nemmere kan holde øje med nyt – dejligt læsestof! Dertil bliver det også nemt for mig at følge med i hvor mange der faktisk læser med, og hvad i godt kan lide at læse her på bloggen. Nogen vil måske sige det er på et tidligt stadie at oprette dette, hvor jeg derimod tror det gør det nemmere at skabe et større netværk. Jeg skrev i indlægget at jeg ville oprette dette på et tidspunkt, og ikke foreløbigt…Men nu er nogle oprettet, til glæde for jer og mig!!

 

Screen Shot 2016-08-13 at 16.36.18

  1. Jeg har oprettet en Instagram profil hvor i inden for få dage, vil kunne begynde at følge mig og min hverdag, men også omkring nye blogpost! Billedet jeg har lagt ind, ovenstående, er et billede af de 2 ikoner, som nu fungere som en hurtig genvej til de sociale medier. Det første ikon er til min Instagram, det ikon genkender i sikkert godt….Men vi vil ikke have nogle fortabte sjæle her! ^^ Hvis i ikke allerede har en Instagram, men gerne vil følge mig og bloggens hverdag – kan i meget nemt oprette en profil selv. Dette er meget nemt og tager kun få minutter!
  2. Jeg har også oprettet en Bloglovin’ bruger, som er connected med bloggen. Genvejen til dette er + ikonet i kan se øverst på billedet. Der vil i kunne finde links, og små bider af tidligere og nye blog indlæg. Derinde vil jeg meget nemt kunne følge med i hvilke indlæg i kan lide, ved at i kan like, og dele disse. Hvis i heller ikke der allerede har en profil, så skynd jer og opret en, det tager igen få minutter. Derinde vil i kunne følge mange andre bloggere også, og i ville for jer selv også få et overskueligt overblik, over jeres ynglings bloggere og deres nye indlæg.

 

Ikonerne kan i finde i menu linjen, øverst på bloggen under min header. Håber i er friske på at hjælpe mig igang på denne dejlige rejse, og start her på bloggen. Så skynd jer ind og tryk ”follow”, det ville betyde alverden for mig. I er seje! Vi ses snart!

 

XOXO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//WELCOME BACK//