//HOW TO FOLLOW//

//IDAG…//

 

 

Screen Shot 2016-08-16 at 18.15.00

Idag har jeg, fået lavet mine første lektier – hvilket var ufattelig hårdt. Idag har jeg gået 10.000 skridt, og nu har jeg så også lagt i min seng i flere timer. Idag vidste jeg ikke det blev 20 grader, men var klædt på til -40. Idag har jeg drukket 2 Pepsi Max. Idag kan jeg konkludere at, jeg er afhængig af Pepsi Max. Idag har jeg trænet. Idag fandt jeg ud af, hvor svag jeg er. Idag vil jeg bare skrive på bloggen. Idag faldt jeg i søvn i bussen, og tabte min mobil. Idag har jeg drukket te, og fik en dejlig følelse af tilfredshed. Idag har jeg kigget på kunst, og det var egentlig længe siden jeg har gjort det. Idag fandt jeg også ud af hvor meget jeg holder af kunst. Idag har været en lang dag. Idag vil jeg gå tidligt i seng. Idag kommer jeg nok alligevel for sent i seng, men et forsøg værd at, prøve at sove tidligt. Idag har jeg ingen tidsfornemmelse. Idag er en god dag.

Her er en lille random, og sjov update på nogle af de ”spændende” eller fede ting jeg har foretaget mig idag. Tænker jeg vil gøre det her til en lille serie måske, måske en måde jeg fast kan opdatere jer om min hverdag. Fik inspirationen til det af, en af mine ynglings bloggere Caroline Vang.

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//HOW TO FOLLOW//