//PICTURE OF THE DAY//

//IDAG…//

IMG_2096

Idag har jeg igen drukket for mange pepsi max. Idag havde jeg tøj krise. Idag har jeg læst mange lektier, det resulterede i en forfærdelig hovedpine. Idag fandt jeg ud af jeg har brug for nogle ny læsebriller. Idag købte jeg nogle nye læsebriller. Idag har jeg tænkt meget, om alt og ingenting. Idag tænker jeg meget på livet, meget dybt Amalie… Idag har har jeg formået at ødelægge min computerlader, og fandt ud af hvordan jeg kunne fikse den igen. Idag fiksede jeg min lader. Idag har jeg været træt, måske på grund af alt for meget Netflix, alt for sent om natten igår..Idag har jeg mediteret for første gang, det var en oplevelse. Idag besluttede jeg mig for at meditere flere gange om ugen. Idag har jeg ikke haft så meget inspiration. Idag har været kedelig. Idag har været en god dag.

XOXO

2 kommentarer

 • CLASSY DAILY

  Elsker elsker elsker, det her indlæg!
  ClassyD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • troldemor

  altså pepsi max og kaffe kan man ikke få for meget af,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//PICTURE OF THE DAY//