//IDAG...//

//IGÅR…//

Screen Shot 2016-09-03 at 09.50.45

HEJ BLOGGEN

 

Igår drak jeg igen alt for meget Pepsi max, og dermed igen overvejede min afhængighed. Igår var jeg kun til et modul på gym. Igår fik jeg kaffe på Portlands Café, og bagefter nachos hos Christian IX – med en alt for sød veninde. Igår havde jeg en god hår dag, hvilket sker sjælendt med mit tykke og halv krøllede hår. Det var en god hår dag, indtil det begyndte at styrte ned med klam, våd regn. Igår fik jeg købt denne ”vinters” første striktrøje – det skal siges at jeg har en speciel kærlighed, til striktrøje ÅRET RUNDT…Igår var en meget lang dag – men god. Igår fik jeg min aller- ynglings gryderet i hele verden, tak for det. Igår tænkte jeg på bloggen, og fik ordnet en masse praktisk til bloggen. Igår hørte jeg ”all by myself”, mens jeg sad og overvejede min single situation. Igår begyndte jeg at skrive på et indlæg, om at være single. Derefter så jeg ”Bridget Jones Diary”. Igår sov jeg kl. 22.30, og sov hele 10 timer – som sker ufattelig sjælendt. Igår tænkte jeg på bloggen, og fik ordnet en masse praktisk til bloggen.

Hold øje med bloggen idag, der kommer indlægget om at være single – som nævnt i indlægget.

XOXO

LOVE YOU

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//IDAG...//