//IGÅR...//

//TANKEMYLDER – BRIDGET? – SINGLE LIVET?//

Screen Shot 2016-09-02 at 11.03.44HEJ alle skønne mennesker!

For en ekstra ”teatralsk” feeling når i læser dette – Så sæt lige ”All by myself” med Jamie O’neal på repeat.

Jeg tænkte det kunne være meget sjovt at lave et indlæg om singlelivet, om at være sin egen version af den elskede ”Bridget Jones” – Mesteren over singlelivets små kiksede goder, hvis man kan kalde det det. Min egen nuværende situation er at jeg er single, og jeg elsker det for det meste – Men samtidig så elsker jeg også at have et trofast, sødt, lækkert, og kærligt mandfolk ved min side. MEN det her indlæg skal handle om blandt andet hvordan vi piger skal holde af os selv, som de lækre single kvinder vi er så mange af! Men også om en episode som skete for en uges tid siden, hvor jeg først fik startet dette singlelivs tankemylder.

Her i weekenden har jeg blandt andet set alle Bridget Jones film, og jeg elsker dem! Jeg sad der helt alene på mit tydeligt OCD prægede værelse, og drak min trofaste pepsimax. Jeg sagde til mig selv jeg skule udforske Netflix/Viaplay og finde en god film. Men jeg endte alligevel med at afspille min ynglings film som nævnt er ”Bridget Jones” filmene. Jeg er nok ikke den eneste der har det sådan, håber jeg… Da jeg afspillede den blev jeg slået af et mega tankemylder, omkring min egen situation. Jeg sidder der helt sentimental, medfølende og begyndte at tænke over hvorfor jeg er single? Om det egentlig er mig der er stopklodsen? Eller om jeg bare er socialt akavet, og bedst egnet som single? Har i ikke også stilet jer selv de spørgsmål? Det tror jeg de fleste unge piger har. Jeg har stillet dem alt for mange gange til mig selv, og det er egentlig ikke fordi jeg kommer tættere på et endeligt svar af den grund. Men singlelivet er en realitet, og man kan vælge enten at elske det eller at hade det. Jeg er ikke sikker på hvilken side jeg hælder mest til. Synes der er noget helt befriende over at man som single ikke har noget andet menneske, som man skal om man så må sige, forholde sig til eller ”sørger” for. Der er ikke nogle der kan holde dig tilbage, man er selvstændig. Man kan gøre præcis(næsten) hvad man vil, uden nogle siger stop. Du kan spise ligeså meget chokolade du vil, uden der bliver kommenteret på dit forbrug. Ingen der fortæller du skal skære ned, på sit indtag af Pepsi Max. I det hele taget har man en anden form for frihed, ved ikke at være bundet til en anden. Så er der den anden side… De gode lange nætter med nus, kys og kram. En der giver dig alt for meget omsorg, tjekker op på hvad du laver, køber søde ting og bare elsker dig for dig.

Dertil kan de i den grad også bare være udfordrende at være bundet til nogen. Det kan være (for mange) svært at forelske sig, at give den tillid det tager, og lukke den person ind. Det synes jeg i hvertfald er svært. Tror det er en generel ting at jeg har svært ved at binde mig. De forhold jeg har haft har alle varet ca. 6 måneder, og ikke længere. Det er så nok også et spørgsmål om, at jeg ikke var sammen med de rigtige. Men i forstår hvad jeg mener.

 

Unknownytdhgfj

Har lige lyst til at fortælle om en sjov ”oplevelse” jeg havde for lidt tid siden. Jeg var så heldig at komme ind i biografen og se Stephen Hawking’s fremragende foredrag om sorte huller. Det var MEGA FEDT! Men grundet nogle omstændigheder så kunne ingen af mine veninder, eller venner komme med derind. Så stod lidt i et dillema om jeg ville tager derind selv. I biografen uden nogle makker ved siden af. Det er sjovt hvorfor det var så stor en ting for mig? Det var for real, meget svært for mig at finde ud af om jeg bare skulle droppe det, på grund af jeg ikke ville sidde alene. Det lyder jo helt åndssvagt? Med stor overvejelse valgte jeg at bestille en billet til mig selv. Fordi hvorfor skulle jeg egentlig lade mig styre af hvad andre ville tænke? Hvorfor skulle jeg lade mig styre af hvordan man nemt stempler mennesker, som f.eks. går i biografen alene. Overraskende nok var det alt for hyggeligt! Jeg må indrømme jeg synes næsten det var ligeså fedt, som hvis jeg havde haft en med. Jeg havde købt mig lidt chokolade, en Pepsi Max selvfølgelig, og lidt andet slik. Jeg var hoppet i min egen lille ”bridget” identitet. Er ikke sikker på om jeg har en gennemtænkt pointe med det her indlæg. Men bare at i piger/drenge skal ikke lade andres pres gå jer på. I skal ikke hade jer selv for at være singler. I skal ikke være ked af det hvis i aldrig har haft en kæreste. I skal bare ”Embrace it”, bare rocke det. Der er så mange gode ting ved at være single – jeg har nævnt nogle, og der er sikkert mange mange flere! I piger i skal sige til jer selv i er gode nok. Hjælper det ikke, så se ”Bridget Jones” filmene, så er jeg sikker på i får det godt indeni. I er slet ikke alene, langt fra faktisk. Tror det er det i får ud af dette indlæg. Håber det gav meningen…Hvis ikke så fik i bare lidt hygge læsning – og et lille indblik i min single tilværelse.

#Allbymyself og det er fint!

XOXO vi ses snart

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//IGÅR...//