//TANKEMYLDER - BRIDGET? - SINGLE LIVET?//

//VLOGS-VIDEOER//

HEJ BLOGGEN

in

!DET ER SÅ LÆNGE SIDEN!

Synes det er mega ærgerligt, at der er gået så længe siden mit sidste ”indlæg” Men der er ingen grund til at skrive noget, hvis man ikke er inspireret eller motiveret. Jeg har flere gange haft periode som den her, hvor jeg ikke har vidst hvad jeg egentlig ville med det her blogger halløj. I alle de andre indlæg har jeg skrevet at nu blev det godt, og nu kom der indlæg op hverdag osv. Det tog jeg ikke særlig seriøst, jeg tror ikke jeg tænkte over at det rent faktisk er et stort netværk – og at det åbner op for rigtig mange muligheder. Så jeg har i denne lange pause ”periode”, prøvet at finde på de gode idéer til bloggen her. Idéer til hvordan jeg kan inspirere jer, men også mig selv! Jeg har nu som sagt brugt lang tid på at, revurdere hvordan den her blog skal være, og hvad jeg vil give til jer som læser med.. Og jeg tror faktisk jeg har fundet ud af det nu! Jeg tror jeg manglede at bruge min kreativitet, og ikke bare fokusere på at det hele skal se så ”pænt” ud. Håber den her periode med pause, kan bringe jer og mig selv noget helt fantastisk. Jeg er klar på det, så er i også det?

 

UPDATE

Jeg har eksperimenteret lidt med at prøve at lave nogle små ”vlog” videoer, hvor videoen følger mig i en uge. Jeg har udforsket hvordan jeg kan redigere dem på en god måde, og jeg synes det blev rigtig godt! Så derfor vil jeg prøve at begynde at lægge nogle op. Jeg har ikke helt bestemt om der skal komme en hver uge, eller bare lige når der sker noget spændende. Men det ser vi! Håber i er med på den idé – har fået anskaffet mig et rigtig godt ”vloging” kamera, så synes vi skal se om det bliver en succes.

 

Håber i er klar på fornyet energi og en masse dejlige, sjove og inspirerende indlæg!

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//TANKEMYLDER - BRIDGET? - SINGLE LIVET?//