//RAW AND RED//

//KALENDER FAIL & JULESTEMNING//

Hej alle!

Har haft lidt bøvl med nettet, så har nogle indlæg som af en eller anden grund ikke er blevet lagt op – til tiden. Men de kommer løbende, idag og imorgen.

 

Håber i nyder december, og har det alt for fedt. Jeg har personligt selv lidt svært ved at komme i ordentligt julestemning. Vejret er ikke så vinteragtigt eller koldt nok – så det virker som vinter, og så er der heller ingen spor af frost. Intet hvidt landskab at kigge på igennem vinduet. Synes altid vejret har meget at gøre med, hvor meget julestemning jeg er i, ved ikke om det bare er mig? Selvom jeg snart er 19 år, så har jeg stadig en julekalender.. Og HALLO hvem elsker ikke et stykke chokolade om morgenen? Jeg elsker det! Men….. I år har mine forældre købt en Toms julekalender, og har kun kunne lide 3 låger indtil videre, så det er lidt en fail og ret så øv!

Jeg hører også masser af julemusik, men bliver stadig ikke helt ramt af den der julestemning, hvor man bare vil klippe klistre, spille spil, se jule film osv. Men skal vi ikke bare håbe på den kommer, og helst inden d.24?

Der sker rigtig meget her i julen synes jeg.. Jeg har lige lavet en projekt opgave på gymnasiet, som har taget meget af min tid de sidste 2 uger. Jeg skal også på onsdag skrive min SSO opgave, tror jeg er forberedt – men tror ikke jeg er den eneste der har lidt nervøsitet hængende i luften? Den skal bare overstås, så jeg kan nyde december lidt mere. Måske den ”opgave” stress har noget at gøre med min, MEGET manglende julestemning.. Det har den sikkert!

 

Tog lige et ret flot billede forleden dag – af de smukke, smukke træer. Det er da lidt vinter alligevel.

dsc00177

 

Idag sidder jeg bare på mit værelse, under dynen og hører noget godt musik. Jeg er kommet til at se et afsnit foran i julekalenderen ”Alletiders jul” – Ups! Drikker som altid en god pepsi max – den kan jeg stadig ikke undvære – noget er bare som det er – og jeg er bare pepsi max afhængig desværre. Måske et nytårsfortsæt?

Ved ikke rigtig hvad jeg ville med dette indlæg, måske bare lige give en lille jule update – nu i ikke har fået indlæg de sidste mange dage på grund af nettet. Men håber også i hygger jer! Drik en kop varm kakao, pepsi max, og spis lidt juleslik – man skal jo forkæle sig selv lidt nogle gange!

Der kommer en ”lille” vlog op i aften, regner jeg med – har ikke lige prøvet at uploade det før – men hold øje idag eller imorgen tidlig!

Masser af julekram, og jule – kærlighed

XOXO

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//RAW AND RED//