//VLOG - NYT//

//IDAG…//

HEJ ALLE

Idag har været ganske stille og rolig. Idag har jeg haft fri fra gymnasiet, fordi jeg skal skrive eksamens opgave den næste uges tid. Idag er det gået op for mig, at jeg skal skrive eksamens opgave, øv. Idag drak jeg en pepsi maks til morgenmad. Idag har jeg læst materiale og bøger til min SSO opgave. Idag glemte jeg at spise frokost. Idag gik det op for mig det snart er jul. Idag gik det også op for mig, at jeg skal have købt julegaver. Idag er en ret god dag. Idag planlagde jeg indlæg til resten af ugen. Idag tænkte jeg på, hvad der skal ske til nytår. Idag tænkte jeg på, at jeg meget gerne vil på skiferie inden vinteren er slut. Idag er det d. 13 december og folk går Lucia. Jeg elsker Lucia brød. Idag drak jeg faktisk 2 pepsi max. Idag er jeg stadig afhængig af pepsi max. Idag tænkte jeg på jer. Idag håber jeg i får en god dag/aften, og at resten af december bliver ligeså hyggelig, som hos mig.

OBS:

  • Hvis i endnu ikke har set min første vlog, så kan i se den lige her

XOXO

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//VLOG - NYT//