AUTUMN WANTS

//LONG TIME NO SEE//

Hej til alle jer skønne mennsker!

Wauw det er længe siden jeg sidst har skrevet noget herinde, det er faktisk næsten et år siden.. Men bedre sent end aldrig! For nu vil jeg igen prøve at komme det her ‘blogging’ til livs, og forhåbentlig få succes med det denne gang. Tredje gang, er lykken gang – er det ikke det man siger?

Mit sidste indlæg jeg udgav herinde, handlede om hvad jeg nu skulle stille op med arbejde, uddannelse og mit liv efter gymnasiet – I kan læse indlægget HER. 

Jeg fik først fast arbejde i September 2017, så de første måneder efter gymnasiet var forholdsvist afslappende og der var masser af tid til at tænke.. Ikke fordi jeg kom noget videre med mine beslutninger vedrørende hvad jeg vil læse eller uddanne mig til. Men jeg fik en del selvindsigt og jeg startede en kæmpe mental og fysisk forandring. Jeg tabte mig 13 kg, hvilket jeg er MEGA STOLT OVER! Jeg gik i terapi, for at få hjælp til den angst jeg udviklede mit sidste år på gymnasiet. Jeg har nu fuldtidsjob i Esbjerg, og lige flyttet i en hamrende lækker 2-værelses lejlighed. Så lige nu vil jeg vove at påstå, at mit liv faktisk går rigtig godt.
Men det vil der kommer flere indlæg omkring, hvor jeg vil uddybe nogle af de ting jeg i mit sabbatår har været igennem på det mere personlig plan. Tænker der nok er en del der kan relatere til de oplevelser og tanker..

SÅ AMALIE HVAD SKAL DER SKE HERINDE FREMOVER?

Jeg vil prøve at lægge flere indlæg ud, og som en start vil jeg prøve at skrive 4 indlæg om ugen, og forhåbentligt vil i skønne mennesker følge med!

Imorgen har jeg arbejdet på et indlæg omkring hvordan man indretter sin lejlighed, og hvordan man får sat et personlig præg på sin boligstil. Det første gang jeg skriver om noget bolig relateret, men jeg lover jer det bliver godt, så hold øje med bloggen imorgen!

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN WANTS