//TODAY I WANNA WEAR//

//INTERVIEW//

Hej bloggen!

 

images

 

I dette indlæg vil jeg fortælle jer lidt om noget…..MEGA SPÆNDENDE som sker på MANDAG!

Jeg skal interviewes til en avis, hvor de vil lave en artikel om mig og omkring besparelserne i psykiatrien og kommunen i Varde/Esbjerg.

Grunden til jeg lige er den ”heldige” der skal skrives om, er fordi jeg engang for nogle år siden(3 år) var lidt i et hul. Jeg havde det ikke så godt, der skete mange ændringer i mit liv der og kunne ikke helt finde hoved/hale i det. Så jeg henvendte mig til kommunen for at få noget støtte, i form af hvad de nu ville anbefale. Jeg blev så bevilget en kontaktperson, og 2 måneder efter mit forløb med den person startede, stoppede personen med at komme hjem til mig. Så jeg var lidt efterladt uden noget lyd fra kommunen, og ingen information om hvorfor eller hvad der skete. Men de havde så tidligere også bevilget mig 2 år på efterskole som blev til 3…..3 år senere….

Jeg blev jo som nævnt herinde for langt tid siden, færdig med efterskole i sommers. Pointen i dette her er at jeg så efter efterskole, har haft brug for noget støtte i form af en kontaktperson. Noget fleksibelt og en jeg kan henvende mig til når det går lidt galt. Men igen igen er jeg blevet ”holdt for nar” af kommunen, og har nu ventet siden august på at få en. Kan fortælle jeg stadig ikke har fået en.

Ikke fordi jeg har det mega mega dårligt, men har brug for en støtte til det ting jeg aldrig fik bearbejdet dengang for 3 år siden! Så har det skam okay, bare rolig derude! 😉

 

Har så en storebror som er meget politisk aktiv, og er meget imod alle de besparelser på dette område, og jeg spurgte om vi ikke skulle sende et læserbrev til nogle aviser, og se om vi kunne komme igennem med budskabet om det er forkert at tage penge dette sted. Vi fik sendt et afsted + skrev vores numre ned, hvor vi skrev hvis de var interesserede ville vi gerne uddybe historien om mig + en snak med min bror om besparelserne. Dagen efter(i torsdags) fik vi så en opringning fra 2 aviser der begge ville lave en artikel med os, og har så et møde med en journalist på mandag! Det er vildt spændende, da det er meget rørende at sidde med denne historie af dårlig ”behandling fra kommunen” fordi de i forevejen ikke har midler nok til at hjælpe hurtigere end de gør, så at politikerne fra Venstre så vil lave endnu større besparelser er helt absurd i mine øre. Der er også en stor debat om at de vil lukke Esbjerg psykiatrien for unge…Så jeg tror det jeg vil have ud af det er, at slå et lille slag for alle unge som har det svært, og sidder i kø til hjælp.

Er helt vildt spændt på hvordan det hele forløber sig, da der er en del mennesker involveret! Jeg vil holde jer opdateret omkring hvordan det går på mandag, og hvordan det hele vil forløbe sig!

INFO

Jeg har tidligere idag lagt en WANNA WEAR ind, hvor jeg ikke kunne få lov til at linke til tøj lignende det på billederne (som jeg fandt på Pinterest igår), men vil prøve i løbet af aftenen at få det ordnet. Min blog har nemlig været nede i dag, og nogle funktioner fungere slet ikke. Håber det går! Husk at hold øje med bloggen den kommende tid, det bliver kun bedre og bedre!

 

 

XOXO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//TODAY I WANNA WEAR//