//FAVORITES & FAILURES OF THE MONTH//

Hej alle!

Tænker det kunne være sjovt at lave et indlæg, om fails og favoritter for hver måned, og dermed gøre det til en fast ting her på bloggen. Tænkte også det kunne være sjovt at hører om nogle af de skøre ting jeg har lavet, som er endt lidt galt måske…. Men også om ting der bare er blevet til nye favorit minder. Både om ting i hverdagen, men også om materielle ting. Selvom februar ikke er slut, er der helt klart både fails, og masser af favoritter!

Fails

  1. Siff(min veninde)og jeg skulle for nogle uger siden ud med en masse ansøgninger, til nye jobs. Vi skulle med en bybus ud til et supermarked, hvor hun skulle aflevere en ansøgning…og den bus tur endte ikke så godt mildt sagt…..Altså det der skete var, at efter vi havde været inde med hendes ansøgning, skulle vi med bussen tilbage til banegården. En tur der plejer at tage omkring 15 minutter, som endte ud i at tage 2 timer…Det lyder helt tosset, men vi kom til at tage den første bus den forkerte vej. Så vi ville tage en bus tilbage igen, til hvor vi stod på før, hvor vi så også tog en forkert bus. Vi endte med at tage en bus den forkerte retning, hvor den kørte til banegården, men vi skulle videre med den derfra også….Ja det lyder nok indviklet, men i hvert fald var ude på noget af en OMVEJ!
  2. Jeg har de sidste måneder været tæt på at blive kørt ned, mange gange…Det skyldes nok jeg slet ikke er opmærksom i trafikken til tider. En af gangene var jeg på vej over på den anden side af vejen, hvor en cykellist kom kørende. Der var ingen biler, så jeg gik bare over…men havde ikke set han kom cykelende. Så vi ender i en super akavet situation, hvor jeg stopper op så han kan kører, men han kører langsommere for at jeg skal komme over vejen,og sådan blev det ved. Lidt ligesom når man går imod nogle og går til den samme retning som dem, og det bare er akavet. Har i ikke også prøvet det? Men, han falder så af cyklen og jeg løber bare videre over vejen, hvilket jo var helt vildt dumt af mig. Han kom ikke til skade heldigvis.. Vi begge kiggede væk i frustration og akavethed

 

Favoritter

  1. I 18’års gave fik jeg en helt ny guitar af mine forældre! Det var den bedste af alle gaverne, blev SÅ GLAD. Vi købte den nogle dage inden min fødselsdag, hvor mig og min far tog ind i en musik forretning 4sound. Jeg havde kigget på en Fender guitar, som bare var sort og meget enkel. Den kostede ca. 1999 kr, men da vi kom ind i butikken, hang der en sort guitar, med perlemors detaljer og anderledes hals, hoved, og form. Blev forelsket i den i samme øjeblik jeg så den! Vi spurgte om hjælp af en af medarbejderne, jeg fortalte så at jeg havde kigget på den enkle udgave af Fender guitaren, hvor han peger op på den med perlemor. Og sagde det helt klart ville være bedst at købe den. Så efter en del snak endte vi med at købe den fantastiske og super flotte guitar! Den kostede så også 3000 kr, Men hold da op den har været det værd! Jeg har ikke lavet andet end at spille guitar, og bliver så glad hver  gang jeg kigger på den. Helt klart min største favorit her i februar!
  2. Min anden favorit er mine nye sneakers. Jeg er hoppet med på den lidt mainstream vogn, og købt et par addidas superstar i hvid. Selvom alle har dem, synes jeg virkelig det er en fed sko, og den kan bruges til så meget mere end den kedelige ”popstil” (undskyld). Men er så glad for dem, de er vildt fede og passer til rigtig meget. I øjeblikket er jeg vild med den lidt street agtige stil, hvor de også passer super godt ind! Og så kostede de heller ikke særlig meget…Find dem HER
  3. Har også for kort tid siden, fået nogle real techniques børster. Har deres expert face børste, som jeg så anvender til foundation(det anbefaler mange den til også), fik også en børste til øjenskygger, som jeg er VILDT glad for! De fungerer bare som de skal, og de er nemme at rengøre igen. Det er klart pengene værd, jeg synes man får noget rigtig godt til den pris de ligger i. De er ikke helt vildt dyre, synes jeg i hvert fald ikke. Find dem lige HER & HER

 

Håber i kunne lide det, i må gerne skrive i kommentaren om det er noget jeg skal blive ved med? Eller hvad der kunne fungere godt her på bloggen. Både ris og ros!

 

XOXO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//PICTURE TIME//