//FALL - WANTS//

//PERFECT LOOK FOUNDATION//

foundation anmeldelse

Jeg har for lidt over en måned siden købt Nilens Jord – Perfect Look Foundation. Jeg skulle prøve noget nyt, da jeg har allergi. Denne foundation var et godt forslag til mig, da den indeholder hverken parfume eller parabener. Jeg har nu brugt den i en måned, og jeg er VILD med den! Har aldrig prøvet en så god foundation, tænkte at fordi jeg skulle have noget allergi venligt, ville det ikke blive så godt. Men hold da op, hvor er jeg glad for den. Er ikke vild med at se ud som om jeg har meget make-up på, men den her skjuler at man har foundation på. Virkelig positivt overrasket, kan helt klart anbefale den til jer derude. Prisen er i Matas 240 kr. Hvilket jeg synes er en rimelig pris, da man virkelig får noget for pengene! Jeg skal helt klart købe en ny, når den er brugt op. Jeg havde ellers overvejet at bestille en M.A.C face and body foundation hjem i stedet, men glad for mit endelig valg.
Selv foundationen er super nem at påføre, og ligger super godt på huden. Den giver medium dække, som jeg synes er standarden for mig.
Stor opfordring til at anskaffe sig denne, kan næsten kun ende med et godt resultat!

Kærligst Amalie Kristine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//FALL - WANTS//